L' ASSEGURANÇA ES FA MÉS FÀCIL I COMPRENSIBLE PER A TOTS

06.05.19
|
Aposta per la transparència i la claredat
Aposta per la transparència i la claredat

La patronal de l' assegurança  UNESPA ha llançat un diccionari de termes asseguradors en el qual aposta per simplificar el llenguatge per a fer la vida més fàcil als consumidors.

Aprofitant el gran creixement del sector assegurador en internet i la nova directiva europea sobre assegurances, IDD ( que establia l'obligació de lliurar un document en el qual descobrir amb senzillesa les característiques de l'assegurança contractada) s'intenta fer de la necessitat, virtut i apostar d'una vegada per sempre fortament per la claredat. 

D'aquesta forma, es farà molt més fàcil per a tothom el conèixer allò que es contracta, no ja només la pròpia publicitat de l' assegurança sinó també les seves condicions generals i particulars, per a entendre en profunditat allò que es contracta.

Clicka aquí i podràs consultar el diccionari de termes comprensibles de l' assegurança.

Veuràs que hi havia termes molt confusos com a "repetició", uns altres més usuals com a "pòlissa" i alguns molt usats com a "venciment" que seran substituïts per "reclamar el pagat al responsable del dany" (repetició), "contracte" (pòlissa) o "data de finalització" (venciment).

Així, l'assegurança fa un important pas endavant i aposta per una major claredat i transparència per a tots els consumidors.