ELS PLANS DE PENSIONS AJUDEN A PLANIFICAR EL TEU FUTUR... A QUÈ ESPERES?

26.11.18
|
Planifica el teu futur avui.
ELS PLANS DE PENSIONS AJUDEN A PLANIFICAR EL TEU FUTUR... A QUÈ ESPERES?

Any rere any ens anem acostant a la jubilació i des dels mitjans de comunicació no deixem d'escoltar que cada vegada són més grans els problemes relacionats amb la viabilitat de les pensions: L'esperança de vida s'allarga, creixen els beneficiaris per sobre dels cotitzadors, etc... 
És per això que cal avançar-se a aquesta circumstància apostant pel llarg termini i subscriure un pla de pensions privat per assegurar-nos una situació econòmica més favorable i esplaiada en el futur.
El principal avantatge dels plans de pensions és la deducció actual de fins a 8.000 € a la base imposable de l'IRPF; És per això que es solen realitzar importants aportacions a la fi d'any per quadrar els comptes a la següent declaració de la Renda.
Ara que estem acabant 2018 tenim l'oportunitat de realitzar una aportació al nostre pla de pensions / pla de previsió assegurat. 
La nostra recomanació, donada la inestabilitat actual dels plans no garantits, és la d'invertir en un PPA que garanteixi  tant el capital com la rendibilitat.
Si tens algun dubte, consulta o vols rebre informació sobre qualsevol producte, no dubtis a contactar amb nosaltres a través del teu gestor personal o directament en asesor.vida@correduriamdc.com