Campaña renda 2019 (exercici 2018):

14.03.19
|
Campanya Renda 2019
Campanya renda 2019

Aquest any la campanya de la Renda i Patrimoni s'inicia el proper dia 2 d'abril i finalitza l'1 de juliol. 

Les principals novetats d'aquest any són les següents:

- Exempció de tributació de les prestacions per maternitat/paternitat
- S'incrementa el mínim per a no estar obligat a declarar en els supòsits de percebre ingressos del treball de més d'un pagador.
- Nova deducció per despeses de guarderia fins a 1.000€ l'any
- Increment de la deducció per a famílies nombroses, en el supòsit que hi hagi més de 3 fills.

Amb motiu d'aquesta nova campanya de la declaració de la Renda, l'Assessoria 
MDC posa a la seva disposició (mutualistes i interessats) un ampli equip d'advocats especialitzats que li confeccionaran la renda i l'assessoraran nivell fiscal a preus competitius.

Es recorda la importància de consultar amb els nostres assessors fiscals si escau es troben obligats a presentar la declaració de renda de l'exercici 2018, perquè cada any l'Agència Tributària sanciona a contribuents que pel fet de no haver presentat la declaració de renda. 

Cal tenir en compte que diferents supòsits com tenir més de dues residències, percebre ingressos de més d'un pagador, rescatar plans de pensions o obtenir alguna ajuda pública, entre d'altres, poden generar l'obligació a declarar.

És igualment necessari revisar si és possible aplicar alguna deducció per lloguer o pagament de préstec d'habitatge habitual, aportació a plans de pensions, despeses de sindicats, donatius, o altres deduccions, perquè les mateixes poden generar importants estalvis en la seva tributació.

Així mateix, posem també a la seva disposició un expert en assessorament financer per a organitzar de forma òptima les seves finances i estalvis (plans de pensions, assegurances de vida, inversions...) de forma totalment gratuïta.

Si vols rebre major informació, o demanar cita, no dubtis a contactar amb els nostres assessors en el telèfon 93-567-91-19 o per email alegal@segurosmdc.com